Ledger Nano X

Ledger Nano X cu conectare Bluetooth îți permite stocarea monedelor tale crypto în siguranță. Nu îți stoca monele pe un exchange sau pe o aplicație de smartphone. Monedele tale crypto sunt doar ale tale! Păstrează-le în siguranță pe un portofel fizic, rece.

Vezi Review-ul

Garmin Tactix Delta

Cel mai performant smartwatch rugged pentru sportivi. Construit la standarde militare cu cei mai performanți senzori de pe piață. Încărcarea solară a lui Garmin Tactix Delta Solar îi permite o autonomie infinită dacă faci trasee lungi sau ești munțoman de fel.

Vezi Review-ul

Kryptodots

Kryptodots Backup Kit îți oferă siguranța seedphrase-ului tău. SeedPhrase-ul, adică cele 12 sau 24 de cuvinte folosite la crearea unui portofel de crypto, de orice fel, fizic sau digital, reprezintă cel mai important element de siguranță​.

Vezi Review-ul

Devialet Phantom 108db

Claritatea sunetului te uimește de prima dată, impact fizic fără distorsiuni și zgomot de fond. Protejat prin 88 de patente originale, DEVIALET PHANTOM I 108DB a schimbat pentru totdeauna lumea boxelor compacte active.

Vezi Review-ul

Sennheiser Ambeo Soundbar

Cele 13 difuzoare bine calibrate ale SENNHEISER AMBEO SOUNDBAR MAX livrează un sunet 5.1.4 cu frecvențe joase ce coboară sub 30 Hz, fără a fi nevoie de un subwoofer dedicat. AMBEO 3D înseamnă un egalizator de sunet integrat pe care îl poți personaliza după bunul plac.

Vezi Review-ul

Kef LS50 Wireless II

O adevărată delectare a tuturor simțurilor! Toată gama de frecvențe într-un pachet ”de bibliotecă” cu o putere exemplară! MAT™ absoarbe 99% din sunetul nedorit din spatele driverului, eliminând distorsiunea, oferind un sunte mai curat și curat. Bluetooth 4.2, Wireless Streaming de pe orice platformă, compatibilitate excelentă cu Android, iOS, Spotify, Tidal și TuneIn. Plus orice tip de conexiune la care te gândești acum.

Vezi Review-ul

Logitech MX Master 3

1 minut de încărcare îți oferă autonomie de 3 ore de utilizare iar autonomia completă ajunge la 70 de zile dacă îl folosești în fiecare zi. Poți lega LOGITECH MX MASTER 3 MID GREY la trei dispozitive simultan, prin Bluetooth sau cu dongle-ul programabil din pachet și comuți între ele rapid cu butonul de pe spate. Autonomie de două luni și încărcare rapidă prin USB-C.

Vezi Review-ul

Tricou Regular brodat logo Bitcoin

Tricou unisex, regular, gri antracit, 100% bumbac organic, logo brodat cu bitcoin. O să te întrebe toată lumea de unde îl ai. Nu ezita să le spui că e de la noi. Mulțumim!

Vezi Review-ul