Technical Table Huawei Watch3 Pro

Dimensiune 48 mm × 49,6 mm × 14 mm *14 mm indică distanța dintre carcasa din spate a ceasului și ecran, excluzând zona senzorilor. **Mărimea produsului, greutatea produsului și specificațiile asociate reprezintă valori exclusiv teoretice. Măsurările efective ale produselor individuale pot să varieze. Toate specificațiile sunt sub rezerva produsului efectiv.
Dimensiunea cadranului 48 mm
Greutate Aproximativ 63 g (fără curea) *Mărimea produsului, greutatea produsului și specificațiile asociate reprezintă valori exclusiv teoretice. Măsurările efective ale produselor individuale pot să varieze. Toate specificațiile sunt sub rezerva produsului efectiv.
Ecran Mărime 1,43 inch Ecran color AMOLED Compatibil cu operațiuni de atingere pe tot ecranul, inclusiv tragerea cu degetul, atingere și apăsare continuă. Rezoluție 466 x 466 pixeli, PPI 326
Carcasa ceasului Material: Titan+ceramică
Cureaua ceasului Curea din piele | Curea din titan
Senzori Senzor de accelerație | Senzor giroscop | Senzor geomagnetic | Senzor optic de ritm cardiac | Senzor de lumină ambiantă | Senzor de presiune barometrică | Senzor de temperatură *Această funcție nu este menită să fie utilizată ca dispozitiv medical și nici să fie utilizată ca sursă de diagnosticare, tratament, vindecare sau pentru prevenirea apariției vreunei afecțiuni medicale. Toate datele și măsurările colectate ar trebui să fie utilizate doar cu titlu informativ personal.
Butoane În sus și În jos cu coroană rotativă
Port de încărcare Încărcare fără fir
Cerințe de sistem Android 6.0 sau versiuni ulterioare | iOS 9.0 sau versiuni ulterioare
Nivel de impermeabilitate Nivel de rezistență la apă de 5 ATM *Dispozitivele care respectă clasificarea de 5 ATM au o clasificare de rezistență la apă de 50 metri conform standardului ISO 22810:2010. Aceasta înseamnă că pot să fie folosite la activități în apă puțin adâncă, precum înotul în piscină sau în ape deschise. Însă, nu ar trebui să fie folosite la scufundări, schi pe apă sau alte activități care implică apă de mare viteză sau scufundarea la adâncimi mai mari. Pentru detalii privind precauțiile legate de impermeabilitate, consultați: https://consumer.huawei.com/ro/support/content/ro-ro00738723/
Conectivitate WLAN Compatibil (numai 2,4 GHz este compatibil) GPS GPS--L1:GPS+GLONASS+Galileo+Beidou+QZSS GPS--L5:GPS+GLONASS+Beidou NFC Compatibil Bluetooth 2,4 GHz, compatibil cu BT5.2 și BR+BLE
Mediu Temperatură: 0 ℃~+ 35 ℃ | Umiditate: 5%~95% (fără condensare)
Încărcare Cerințele de tensiune și intensitate ale încărcătorului 5V 2A
Durata de viață a bateriei Scenariul tipic al modului smart este de 5 zile în următoarele situații: setare implicită din fabrică, 2 ore de conexiune LTE în fiecare zi, 22 de ore de conexiune Bluetooth cu telefonul mobil în fiecare zi, monitorizarea ritmului cardiac activată, HUAWEI TruSleep™ activată pentru somnul din timpul nopții, 60 de minute de folosire a aplicațiilor în fiecare zi, 30 de minute de apeluri Bluetooth în fiecare săptămână, 30 de minute de redare a muzicii prin Bluetooth în fiecare săptămână, 90 de minute de exerciții fizice în fiecare săptămână (GPS activat), notificările pentru mesaje activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri și 3 alarme pe zi), iar ecranul este aprins de 200 de ori pe zi. Modul de durată de viață ultra-lungă a bateriei de 21 zile în următoarele situații: modul de durată de viață ultra-lungă a bateriei activat, setare implicită din fabrică, monitorizarea ritmului cardiac activată, HUAWEI TruSleep™ activată pentru somnul din timpul nopții, 30 de minute de apeluri Bluetooth în fiecare săptămână, 90 de minute de exerciții fizice în fiecare săptămână (GPS activat), notificările pentru mesaje activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri și 3 alarme pe zi), iar ecranul este aprins de 200 de ori pe zi. Modul smart în scenariile tipice este de 2,5 zile la asocierea cu un iPhone. Pe baza rezultatelor obținute în urma testelor efectuate în laboratoarele HUAWEI. Utilizarea efectivă poate să varieze în funcție de diferențele de produs, obiceiurile utilizatorului și variabilele de mediu.
Memorie ROM internă 16 GB
Memorie RAM internă 2 GB

*Capacitatea de memorie disponibilă este mai mică decât această valoare deoarece aplicația software de sistem ocupă o parte din spațiu.
Rețea UMTS: B1/B3/B5/B6/B8/B19 LTE: B1/B3/B5/B6/B7/B8/B9/B18/B19/ B20/B26/B38/B39/B40/B41
În cutie Ceas x 1 | Încărcător (inclusiv cablul încărcătorului) x 1 | Manual de utilizare și informații despre siguranță și ghid de utilizare rapidă, informații despre siguranță și fișa de garanție x 1
Notă *Următoarele specificații sunt valori teoretice bazate pe designul produsului. Pentru a vă oferi informații despre produs, specificații și funcții precise, este posibil ca Huawei să modifice în timp real următoarele specificații, astfel încât să se potrivească cu performanța produsului, cu specificațiile, cu indexurile și cu componentele produsului real. Informațiile despre produs pot fi modificate și ajustate fără anunț în prealabil.